USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Обласна дитяча лікарня у Луцьку – без опалення через аварію

24 Грудня 2019 17:02
Через витік на тепловій мережі, який призвів до аварійної зупинки котельні на вулиці Загородній, 3-а, без послуги з централізованого опалення залишилося КП «Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання».

Про це повідомляє ДКП Луцьктепло.

«Впродовж дня здійснюють роботи з визначення місця витоку та погодження ордеру на виконання земляних робіт. Будучи свідомими неприпустимості відтягнення відновлення послуги для цього медичного закладу більш, ніж на одну добу, основні роботи з ліквідації витоку та відновлення послуги проведуть завтра, 25 грудня.

26 грудня продовжаться роботи з ліквідації витоку на мережі гарячого водопостачання від котельні на вулиці Вавилова, 6, де другий день без гарячої води залишаються чотири багатоквартирні житлові будинки на проспекті Волі, 31, 33, 35 та вулиці Коперника, 36.

Виконання робіт сьогодні ускладнилося через віднаходження під тротуарним покриттям асфальтного покриття, що в підсумку не сприяло проходженню працівників та техніки до місця витоку», – інформують у пресслужбі підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus