USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Обласну дитячо-юнацьку спортшколу пропонують звільнити від комуналки

24 Березня 2018 13:59
Адміністрація обласної дитячо-юнацької спортшколи просить звільнити їх від сплати за комунальні послуги. Таке прохання підтримують депутати Луцької міської ради, але з пропозицією знизити вартість занять у гуртках.

Про це йшлося 23 березня під час засідання постійної комісії міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови.

Головний спеціаліст управління освіти Орися Мушит доповіла про ситуацію.

«Від директора спортшколи надійшло звернення з проханням звільнити їх від сплати за комунпослуги. Ми пропонуємо їх підтримати, щоб спорт розвивався, щоб діти займалися в гуртках, а не сиділи за комп’ютерами. Таке зауваження дало нам і КРУ, щоб ми підтримали їх», - каже посадовець.

Негативно на це відреагувала члени комісії Анна Мовяк. «Навіщо ми маємо втрачати ці кошти?», - висловила невдоволення депутат.

На що член комісії Сергій Шкода зауважив, що «це ж наші діти». Та додав, що, звільнивши заклад від оплати комунальних послуг, варто, аби керівники гуртків пропорційно знизили і оплату за тренування.

Більшістю голосів члени комісії підтримали звернення та рекомендували увалити відповідні зміни під час чергового сесійного засідання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Іван Показати IP 24 Березня 2018 16:28
Так звані гуртки це мабуть навчально-тренувальні заняття, за які тренери отримують зарплатню. І які повинні бути безкоштовними. Не розумію що буде пропорційно знижуватись. В чому вигода для дітей?
Іван Показати IP 25 Березня 2018 19:17
Абсурд повний. 1. Це обласна комунальна власність і оплату комун послуг сплачує обласний бюджет з захищених статей на які повноцінно виділяють кошти. А тут місцевий бюджет звільняє від комуналки це взагалі заборонено бюджетним кодексом. Ну нехай то гроші які були виділені за комунальні повині бути перерозподілені на сесії облради а більш всього будуть забрані. 2. Хто і як буде потім гасити борги перед обленерго волиньгазом водоканалом спецкомунтрансом.У нас ринкова економіка а ці підприємства на гозпрозрахунку. 3. Якщо цю школу звільняють то нехай всі інші звільняють в том числі всі освітні. 4. Там гуртки і так безкоштовні. 5. І останнє це рішення є повністю популістичним і абсурдним

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus