USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей у Ковелі отримав нового керівника

17 Вересня 2020 19:43
Рішенням сесії Волинської обласної ради від 10 вересня 2020 року директором комунальної установи «Волинський обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей», що розташована у Ковелі, призначено Галину Йовик.

Перший у Волинській області центр соціально-психологічної реабілітації дітей було створено 2008 року. Цей комунальний заклад, розрахований на 40 дітей, призначений для тривалого (стаціонарного) та денного перебування дітей віком від 3 до 18 років, які опинились у складних життєвих обставинах, для надання їм комплексної соціальної, психологічної, педагогічної, медичної, правової та інших видів допомоги.
Діяльність центру спрямована на проведення комплексної реабілітації дитини за індивідуальним річним планом. Сюди за направленням служби у справах дітей потрапляють діти, вилучені з кризових сімей, де їхньому життю загрожувала небезпека, сироти та діти, позбавлені батьківського піклування.
«Хочу подякувати вам за те, що ви робите, – представляючи директорку комунальної установи, звернулася до колективу заступниця керуючого справами, начальниця відділу з питань управління майна комунальної власності Волинської обласної ради Мирослава Якимчук. – Дуже хочеться, щоб у вас був хороший результат роботи. Думаю, ви порозумієтеся з новим керівником та налагодите плідну співпрацю».
«Моя основна вимога – це дотримання своїх посадових обов’язків. Сподіваюся на вашу допомогу та підтримку. Можливо, вас хтось лякав, що прийде новий керівник і позвільняє чи позабирає ставки. То цього не буде, – запевнила колег Галина Йовик. – Я маю великий педагогічний стаж, працювала вихователем у дитячому садку, вчителем географії та біології, директором школи. Звісно, специфіка роботи у центрі соціально-психологічної реабілітації дітей дещо відрізняється. Але я сподіваюся на плідну співпрацю та порозуміння з вами».
«У нашому колективі зібралися хороші, чуйні люди. На кожній ділянці роботи в нас – кваліфіковані спеціалісти. Сьогодні нам представили нового директора. І мені хочеться сказати всім, що головне наше завдання – надання кваліфікованої допомоги діткам, – зауважила методистка центру Наталія Кондратович. – Ми всі сподіваємося на взаємодопомогу, взаєморозуміння в колективі, співпрацю для подальшого розвитку нашого центру. Працюємо задля дітей».
«Атмосферу в колективі формують люди, які в ньому працюють, – додала Мирослава Якимчук. – У вас відчувається, що вона позитивна та доброзичлива. Тому думаю, все у вас складеться якнайкраще. Зауважу, що якщо розглядати картину нашої області, то ваш заклад – вагомий пазлик у ній. Адже ви вкладаєте душу у виховання дітей. І багато в чому від вас залежить, якими вони виростуть. Тож бажаю вам хорошої співпраці й дуже хочу, щоби вам платили достойну зарплату».

Своєю чергою, педагоги подякували за теплі слова та запевнили, що старатимуться працювати ще краще під керівництвом нового директора.
Потому гості та нова очільниця центру оглянули заклад і познайомилися з вихованцями.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus