USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Обвал мосту в Італії: підтверджено загибель 31 особи

15 Серпня 2018 08:59
Італійська влада підтвердила загибель 31 людини в результаті обвалу автомобільного мосту в місті Генуї у вівторок вдень. Серед загиблих - іноземець та троє дітей.

Про це повідомляє Європейська правда з посиланням на Repubblica.

Напередодні повідомлялося про 35 жертв, але пошукові роботи тривають і четверо осіб поки вважаються зниклими безвісти.

Серед загиблих знайшли тіла трьох дітей 8, 12 і 13 років. Також повідомляється, що серед загиблих може бути громадянин Чилі.

З-під завалів вдалося витягти 16 постраждалих, 12 із них перебувають у лікарнях у важкому стані.



Пожежні, рятувальники та співробітники управління цивільної оборони протягом ночі не припиняли пошукової операції, вона продовжується і в середу зранку. Вони встановили три точки розколу і рухаються вздовж осі падіння мосту.

Щонайменше 400 мешканців прилеглих будівель залишили свої будинки і провели ніч у друзів або родичів та у громадському центрі, організованому місцевою владою. Територія навколо місця обвалу закрита, постачання газу та електроенергії перекрито.

У вівторок ввечері на місце трагедії приїжджав прем’єр-міністр Антоніо Конте, сьогодні очікується візит глави МВС Маттео Сальвіні. Генеральна прокуратура вже заявила про відкриття кримінальної справи для з’ясування обставин катастрофи.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олександр Показати IP 15 Серпня 2018 09:56
Прем’єр-міністр Джузеппе Конте. Антоніо Конте - екс-футболіст

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus