USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Об'єднали всю країну: в Луцькому замку – форум партії «ЗА Майбутнє». Наживо

25 Вересня 2021 11:35
У Луцькому замку розпочався форум партії «ЗА Майбутнє». З’їзд організували з дотриманням відповідних санітарно-гігієнічних норм.

Захід відбувається під головуванням лідера партії Ігоря Палиці та за участі нардепів, голів і депутатів обласної, районних рад і рад територіальних громад Волинської області, гостей з інших регіонів країни.

Реєстрація учасників розпочалася ще близько дев’ятої ранку на площі перед замком Любарта. Загалом, за словами організаторів, участь у форумі беруть понад 500 людей не тільки з Волинської області, а й із інших регіонів країни.

Розпочався з’їзд із вітального слова лідера партії Ігоря Палиці.

Народний депутат пригадав, що політична партія «ЗА Майбутнє» зародилася завдяки однойменному об’єднанню у Верховній Раді України.

«Ми вже показали гарний результат… Наша молода політична сила, якій рівно рік, на виборах до обласних рад у всій Україні взяла 8%, зайнявши четверте місце, – сказав Ігор Палиця. – Ми знаємо одне: на чергових виборах, коли ми підемо до людей, покажемо їм, що ми вміємо, то ті 8% стануть ще більшими».

Він наголосив, що представники політичної партії «ЗА Майбутнє» передусім мають бути чесними, щирими та некорумпованими. За зраду переконань партії, як акцентував Ігор Палиця, недобросовісних політиків відразу жорстко виключатимуть зі складу політсили.
У програмі форуму – обговорення, зокрема, реформи децентралізації в контексті розвитку громад області за участі нардепів від Волині та голів обласної, районних рад і рад тергромад, викликів, які стоять перед громадами, за участі мерів найбільших міст регіону, нагородження за активну участь у передвиборчих перегонах тощо.
Окрім того, учасники з’їзду матимуть нагоду ознайомитися з успішним досвідом розвитку громад Хмельницької, Тернопільської, Львівської та Одеської областей, а також із діяльністю Жіночого руху «ЗА Майбутнє».

Слідкувати наживо за проведенням з’їзду можна завдяки трансляції телеканалу «Аверс».
Своєю чергою, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомлятиме читачам найголовніше, тож стежте за оновленнями на нашому сайті.

Ольга ШЕРШЕНЬ

Фото Олександра ДУРМАНЕНКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus