USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Очі армії: Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» передав військовим 20 дронів

25 Січня 2023 18:47
Безпілотники допомагають українським бійцям перемагати на найскладніших ділянках фронту, проте їх постійно бракує. Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» на прохання військових купив двадцять сучасних квадрокоптерів і вже передав їх на передову.

Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Безпілотники надзвичайно важливі для розвідки, кажуть військові, демонструючи в тилу, як вони працюють. Дрони допомагають оперативно виявляти ворожу техніку та коригувати вогонь по позиціях окупантів.

«Дрони допомагають швидко скоординувати артилерійський напад, а також можуть допомогти при відступі або наступі. А також спланувати подальшу місію», – розповів військовослужбовець.
Окрім того, до безпілотника можна прикріпити так звану систему скиду бибухівки, що дуже потрібно на передовій.

З проханням допомогти придбати двадцять дронів до Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» звернулися військові, які зараз перебувають в одній із найгарячіших точок.

«Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» відгукнувся на прохання військових, аби вони могли проводити свої розвідувальні операці. Як тільки ці двадцять дронів були у нас, ми відразу передали їх волонтерами», – каже голова правління Фонду «Тільки разом» Катерина Шкльода.

Безпілотники купували за кордоном. Спрацювали оперативно, кажуть у Фонді, щоб дрони якнайшвидше потрапили на передову.

«Такі речі дуже потрібні. Часто дрони – це розхідний матеріал», – наголосила Катерина Шкльода.

Військові зауважують, що безпілотники - це очі армії, адже завдяки ним вони бачать краще.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus