USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Одна людина загинула, семеро травмовано: хто спричинив моторошну ДТП у Нововолинську

1 Липня 2022 11:25
ДТП сталася у Нововолинську вчора близько 16:35. 22-річний водій автомобіля «Opel Vectra», виїжджаючи з другорядної дороги на перехрестя, не надав перевазі в русі автомобілю «УАЗ» та спричинив аварію.

Внаслідок ДТП загинула пасажирка автомобіля «Opel Vectra», інформує пресслужба поліції Волині.

Водії автомобілів та п’ятеро пасажирів легковика отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості. Шестеро із них госпіталізували до лікарні. Серед травмованих є троє неповнолітніх.

На місце події виїжджали слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП у Волинській області та всі необхідні служби. Встановлено, що на момент ДТП водії були тверезі.

Слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Триває слідство під час якого з’ясують усі при чини та обставини автопригоди.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus