USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Офіційно: у Росії назвали кількість загиблих під час пожежі літака в «Шереметьєво»

6 Травня 2019 07:00
Під час пожежі літака в московському аеропорту «Шереметьєво» 5 травня загинули 13 людей, серед них було двоє дітей. На борту повітряного судна перебували 73 пасажири і п’ять членів екіпажу.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на ТАСС.

Зі слів офіційного представника Слідчого комітету РФ Світлани Петренко, слідство має дані про 13 загиблих, серед яких двоє дітей.

Своєю чергою в Міністерстві охорони здоров’я РФ повідомили, що сім людей постраждали, стан двох з них оцінюється як важкий.

«Двоє постраждалих в результаті займання літака в аеропорту Шереметьєво в тяжкому стані відправлені в НДІ Вишневського МОЗ Росії. Ще двох пасажирів в стані середньої тяжкості проконсультують фахівці Міністерства охорони здоров’я», – йдеться в повідомленні.

У міністерстві повідомили, що ще три людини отримали амбулаторну допомогу й відмовилися від госпіталізації.

«Ситуація з наданням екстреної медичної допомоги постраждалим в результаті загоряння літака знаходиться під особистим контролем міністра охорони здоров’я Росії Вероніки Скворцової», – додали в прес-службі.

За інформацією телеграм-каналу Mash серед загиблих був мер міста Сєвєроморск Мурманської області Володимир Євменьков.

Тим часом страховики пообіцяли виплатити рідним загиблих компенсацію 2,025 млн руб, а при заподіянні шкоди здоров’ю – до 2 млн рублів залежно від тяжкості отриманих травм.

Додамо, що основною версією займання літака вважається влучання блискавки. В «Аерофлоті» запевняють, що полум’я спалахнуло вже під час приемлення повітряного судна.

Як повідомлялося, пасажирський літак SSJ-100, який прямував до Мурманська, підвечір 5 травня загорівся під час аварійного приземлення в московському аеропорту Шереметьєво. Повітряне судно вилетіло з летовища, однак через деякий час запросило аварійну посадку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ЗМІ Показати IP 6 Травня 2019 07:38
При пожежі літака загинули понад 40 чоловік.
К.лучанин до ЗМІ Показати IP 6 Травня 2019 11:18
Кажи точну цифру, а не "понад 40". По данним СК Росії загинуло 41 людина.
/ Показати IP 6 Травня 2019 22:05
Зеленський НЕ БУДЬ БРЕХУНОМ і посади як обіцяв Ганебного крадія пенсій ПЕТЬКА порошенка з конфіскацією довічно НА НАРИ!
еге Показати IP 7 Травня 2019 21:55
А я думаю чого це від цеї "свідомості" ганебний брехливий крадій пенсій петько поросенко збагатився в рази? А це брехлива крадійська порошенівська свідомість так нещадно грабує пенсіонерів і кричить свої липові патріотичні гасла, а нам виживається все гірше і так хочеться гучно на ввесь світ заявити що ви ненаситні порошено-Бандити своїми шкурними крадійськими діями ЗГАНЬБИЛИ УКРАЇНУ!!!!! крадущих мерзотників порошенка яйценюка гонтарку гройцмана парубія реву розенка дурчинова луценка коболєва та багато інших БПП-бандитів в першу чергу необхідно офіційно оголосити ворогами народу і з конфіскаціями награбленного показово-довічно посадити на нари щоб наступникам не повадно було так безбожно красти .... пора-пора очистити владу від крадучих кулявлобних порошенобандитів.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus