USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Окупанти спалили будинок фронтмена гурту «Друга ріка» Харчишина

27 Березня 2022 23:44
Окупанти спалили під Гостомелем будинок відомого музиканта, вокаліста «Другої ріки» Валерія Харчишина.

Про це музикант написав у Фейсбуці.

«Цей будинок під Гостомелем – частина мого життя. В ньому виросли і жили троє моїх синів. Я будував його за всі гроші, що я заробляв.

Я боровся за нього, коли у мене відбирали землю, коли намахували будівельники шахраї – перебудовував майже усе. Нещодавно я побудував поруч будиночок для батьків, що виявили бажання переїхати. Під час затяжної ковід-кризи. На останні гроші.

Батьки не переїхали. Не встигли.

Для моїх дітей цей будинок – їхній дім. Їхня Україна.

Вчора він повністю згорів. Орки влучили в нього. У моїх дітей тепер немає «їхньої України». Їм нікуди повернутися. Вони про це ще не знають. Як і не знає мій старший син, що нині на півночі захищає свій дім...», – написав Харчишин.

«Чорти в лаптях нищать наші будинки, наше майно, але вони не знищать нас. Не знищать нашу волю, наші руки, наші знання, наші вміння. Я побудую сотні таких будинків. Ми все відбудуємо. Кожну домівку. Посадимо тисячі дерев. Але спочатку ми знищимо кожного орка, що ступив на нашу землю», – наголосив Валерій Харчишин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus