USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Окупанти стерли з лиця землі 60-тисячне Рубіжне: з'явилося відео після приходу «русского міра»

20 Травня 2022 10:11
Рубіжне Луганської області катастрофічно зруйноване через злочинні дії окупантів. 60-тисячне місто постійно обстрілюється росіянами.

Відповідне відео, зняте за допомогою дрону, було опубліковано YouTube-каналом «Ваши новости». Ці кадри показують: щонайменше один із міських районів тепер дуже схожий на знищений Маріуполь.
Вказаним записом поділився радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко у Telegram-каналі Pravda Gerashchenko.

«Так виглядає Рубіжне після приходу «русского міра». До війни тут жили і працювали майже 60 тисяч осіб», – написав він. Представник МВС додав, що РФ "за все відповість".
На відео знято, як одна з будівель все ще горіла після влучення ворожого снаряда.

На багатьох дахах виднілися дірки, однак були й ті будівлі, які фактично стали купами цегли. Фасади деяких збереглися, але покрівлі, інших стін і всього, що було всередині, немає.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus