USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Окупанти в котлі: ЗСУ майже закінчили оточення ворога в Лимані, – ISW

30 Вересня 2022 11:01
Російські окупанти терплять великі невдачі. Збройні Сили України практичних закінчили оточення ворожих військ в Лимані.

Про котел для окупантів повідомляти Інститут вивчення війни (ISW), передає УНІАН.

«Українські війська, ймовірно, практично завершили оточення російського угруповання в Лимані і перерізали критично важливі наземні комунікації, що підтримують російські війська в районі Дробишево-Лиман», – зазначено у звіті експертів.

Так, російські пропагандисти вже завили через те, що захисники України прорвали російську оборону в районі Ставок, в 10 кілометрах на північ від Лиману. Крім цього, ЗСУ перерізали дорогу Торське-Дробишеве, яка є останнім маршрутом постачання і відходу для російських частин, що утримують лінію на захід від лиману. Окупанти і російські кореспонденти називали ситуацію «надзвичайно складною».

«Російські джерела також продовжували обговорювати українські контрнаступальні операції вздовж річки Оскол на північному сході Харківської області 29 вересня. Російський військовий блогер стверджував, що українські війська намагалися прорвати російську оборону поблизу Харківсько-Луганського кордону в невстановленому місці», – додали аналітики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus