USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Олег Герасимюк – знову в ФК «Волинь»

10 Січня 2018 16:33
Досвідчений гравець Олег Герасимюк повернувся до рідної команди та уклав з луцьким клубом новий контракт.

Про це йдеться на офіційному сайті футбольного клубу лучан.

Нагадаємо, що 31-річний півзахисник саме у складі «Волині» 2003-го року дебютував у елітному дивізіоні чемпіонату України. Крім частих повернень до нашої команди, Олег Герасимюк виступав за київські «Динамо» та «Арсенал», «Говерлу», а також за азербайджанський «Нефтчі».

З 2015-го року Олег знову захищав кольори «червоно-білих», а у першій частині нинішнього сезону провів 5 поєдинків за наш клуб. Повертається досвідчений центральний півзахисник і в оновлену «Волинь», з якою уклав новий контракт.

Раніше до лав футбольного клубу «Волинь» приєдналося ще десять нових гравців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Віталя Показати IP 10 Січня 2018 16:54
Зараз появицця група любителів Віталі і почне в Геру гів*ом метать.
Зоряк Шкірян до Віталя Показати IP 10 Січня 2018 20:13
Я метну. Гера - блудний син волинського футболу. Він, бідолага, мабуть і сам вже збився з рахунку, скільки разів уходив і повертався, знову уходив і повертався знову. Ну, черговий раз побажаю йому удачі, і щоб травми обходили боком. Щасти тобі, Гера!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus