USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Олег Винник познайомив лучан зі своєю «чарівною квіткою»

8 Червня 2019 16:58
У Луцьку відбувся грандіозний концерт одного з найбажаніших для українських жінок співака – Олега Винника. Традиційно, на виступ до обласного центру Волині секс-символ української естради приїхав зі своєю бек-вокалісткою Таїсією Сватко, відомою під сценічним псевдонімом Таюне.

Так, під час концерту «чарівна квітка» Таюне, як лагідно називає свою колегу головний «вовк» країни, виконала три композиції і вразила луцьких шанувальників своєю красою, щирістю та невимушеністю поведінки на сцені, а також професійним вокалом.
До слова, ще донедавна Олег Винник не надто любив розповідати про своє особисте життя, зокрема про свою сім’ю.

Однак, на окремих всеукраїнських ресурсах, зокрема на сайтах Politeka та ТСН є інформація про те, що ось уже багато років як Винник одружений зі своєю однокурсницею із Канівського училища, 44-річною Таїсією Сватко, яка поруч із чоловіком і під час концертів, і в студії звукозапису.

Читати ще: Луцькі «вовчиці» в очікуванні на Олега Винника

Зокрема, згідно із інформацією, що ось уже протягом року «гуляє» інтернет-ресурсами, жителі села Вербівка Черкаськї області, де народився Олег Винник, стверджують, що співак одружився ще на початку 90-х, а весілля гуляли на два села: від нареченої гості їздили через 100 кілометрів на батьківщину Олега. Також подружжя виховує сина-підлітка, який нині навчається в одному із Європейських вишів, - пише видання Рoliteka.

Нагадаємо, виступ головного «вовка» країни, як ще називають Олега через велику популярність його пісні «Вовчиця», із нової концертною програмою «Роксолана» відбувся учора, 7 червня, на луцькому «Іподромі».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Je suis votre pays Показати IP 8 Червня 2019 17:59
ато вовчиці замріялись
Була Показати IP 9 Червня 2019 07:19
Гарний концерт.Таюне дуже-дуже гарна
Любовь Показати IP 12 Червня 2019 11:17
Красивая пара, Олег и Таисия очень талантливы, приятно слушать, смотреть. Видно,что выкладываються для зрителя на все 100 %. Счастья, здоровья, творческого долголетия!
Евгения Показати IP 6 Серпня 2019 05:03
Ну какая это тайная жена. Она ему и не жена вовсе. Это просто пиар для обоих. Может когда то и была ему подругой но не сейчас.
Евгения Показати IP 17 Серпня 2019 05:34
Она после пластики стала лучше него.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus