USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Олег Винник, «Время и Стекло» та «ЛЯПІС 98»: лучан чекає запальне літо від Tikhonov Аgency

24 Травня 2019 14:59
Івент-агенція «Tikhonov сoncert and event agency» обіцяє лучанам запальне концертне літо, яке розпочнеться з суперконцерту Олега Винника на «Іподромі» (Центральний парк культури і відпочинку імені Лесі Українки) 7 червня. На відвідувачів очікує маса емоцій та презентація нової концертної програми артиста під назвою «Роксолана».

Сет-лист складається з гарячих хітів виконавця і абсолютно нових авторських композицій. А заголовна пісня турне «Роксолана», написана ще в 2005 році і знайома шанувальникам творчості Винника по третьому студійному альбому музиканта, прозвучить в раніше невідомій інтерпретації, в первісному її варіанті.

Концерти Олега Винника – це завжди феєричне шоу, яке супроводжується якісним світлом, звуком, грандіозними спецефектами і унікальним вражаючим віджеїнгом. На глядачів чекає маса позитивних емоцій і тепла душевна атмосфера, - повідомляють організатори.

Квитки, дуже швидко розкуповуються, тому не зволікайте. Придбати їх можна за координатами : Бар «П’ятниця» (м. Луцьк, проспект Волі, 17) +38 099 966 1371 (Адміністратор бару).

Детальніше про подію можна дізнатися тут .
13 червня в Луцьку оркестр «ЛЯПІС 98» і його незмінний лідер Сергій Міхалок представлять ексклюзивне і безкомпромісне за своїми масштабами шоу «Всім дівчатам подобається», яке складається тільки з золотих хітів і всенародно улюблених пісень, які співають всі ось уже кілька поколінь.

Кожен їхній концерт – це ціла складна театральна постановка, шоу в кращих традиціях Бродвею, буря непідробних емоцій – це потрібно бачити і відчувати! Вони дарують людям радість, чудовий настрій, і заряджають їх на подвиги! Під час цього натурального, але чарівного і привабливого божевілля нікому не вдається встояти на місці! Все відпрацьовано і продумано до найменших деталей, до кожної ноти і кожного акорду, а кожна пісня – хіт і шлягер на всі часи, і підспівують їх тисячні зали в будь-якій точці світу! «Ляпіси» актуальні завжди і всюди, - кажуть організатори.

Квитки :

https://lutsk.karabas.com/ua/sergej-mihalok-i-gruppa-lyapis-98-46/order/

https://kasa.in.ua/ua/luck/concert/lyapis-98-2019-06-13

Детальніше про подію можна дізнатися тут .
А вже 26-го червня у Луцьку відбудеться найочікуваніша подія цього літа – масштабний концерт гурту «Время и Стекло» ! FOOD-зона, дитячі розваги, подарунки, величезна сцена, ну і звісно нова унікальна шоу-програма від артистів, які задають вектор розвитку шоу-бізнесу держави. Їхні кліпи наслідують, кожна пісня за лічені дні набирають десятки мільйонів прослуховувань у мережі інтернет, жодна музична премія не проходить без їхнього нагородження, - акцентують в агенції.

Для зручності відвідувачів є декілька типів квитків :

Квиток у фан-зону за ціною 450 грн.

Дитячий квиток (від 6-ти до 11-ти років) – 250 грн. До 6-ти років вхід безкоштовний.

На масове звернення відвідувачів агенція ввела ще і сидячі VIP-місця, котрі коштують від 650 грн до 900 грн.

Квитки можна придбати в інтернеті :

https://lutsk.karabas.com/vremya-i-steklo-41/order/

https://kasa.in.ua/ua/luck/concert/vrema-i-steklo-2019-06-26

Або ж переглянути список всіх місць продажу та обрати найближче, яке знаходиться від Вас (список кас доступний тут ).
Останнім часом у Луцьку склалася хороша традиція купувати квитки на подарунок до дня народження близької людини. Тому наша агенція відразу анонсує концерти, котрі відбудуться восени :

11 листопада – Хор ім. Г. Верьовки.

Всі концерти колективу у Луцьку завжди проходять аншлагово, а квитки закінчуються задовго до самої події. Цього разу хор представить у нашому місті оновлену програму, яка створена до свого 75-тиріччя.

Квитки:

https://lutsk.karabas.com/hor-im-g-g-verovki-23/order/

https://kasa.in.ua/ua/luck/concert/khor-imeni-hryhorija-verovky-2019-11-11
22 листопада – Джамала. Артистка представить програму «10», до котрої увійдуть як нові композиції, так і найвідоміші хіти переможниці Євробачення, за всі 10-ть років її творчості.

Квитки:

https://lutsk.karabas.com/dzhamala/order/

https://kasa.in.ua/ua/luck/concert/dzamala-u-lucku


Дізнатися про деталі завжди можна за телефонами агенції :

+380 66 555 79 86

+380 97 376 85 93
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus