USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Олександр Савченко – новий голова Волинської ОДА

23 Березня 2018 15:22
Генерал-полковник Олександр Савченко став головою Волинської облдержадміністрації.

Представив його волинянам Президент України Петро Порошенко під час візиту в Луцьк 23 березня.

Зі слів гаранта, Володимир Гунчик отримав пропозицію перейти «на іншу, цікаву роботу» і погодився.

«Волинь близька до мого серця. Нового губернатора я знаю років 18. Це професійна, рішуча, патріотична, дуже грамотна людина», - зазначив президент та закликав Олександра Савченка забезпечити порядок, захистити волинський бізнес та примножити позитивні здобутки Володимира Гунчика.
«В області має бути порядок з бурштином. Хто захоче бавитись – отримає по руках. Доходи від бурштину мають йти, в тому числі, у місцеві бюджети», - зазначив Петро Порошенко, а також закликав Олександра Савченка продемонструвати рішучість у боротьбі з корупцією.

«На різних стадіях реалізації знаходиться низка амбітних проектів: створення курорту державного значення «Шацьк», завершення реконструкції дороги «Устилуг–Луцьк-Рівне», облаштування міжнародного пункту пропуску «Адамчуки-Збереже», впровадження у межах області сучасних технологій у галузі поводження з відходами та будівництво заводу з переробки твердих побутових відходів тощо.

Впевнений, що із цими завданнями новий голова Волинської ОДА Олександр Ілліч Савченко впорається. Бажаю на цій ниві плідних результатів», – зазначив президент.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПЕТРО ПОРОШЕНКО НА ВОЛИНІ. ТРАНСЛЯЦІЯ

Новопризначений губернатор зазначив, що знає, що у залі облради нині сидять однодумці, ті, хто вирішив прийти на ниву служіння Україні. Також він пообіцяв стати своїм для волинян, особливо для тих, хто хоче добитися результату.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ОДА Показати IP 23 Березня 2018 15:32
Гунчик ввійшов в історію Волині, як самим гіршим губернатором ( його аморальність). Це у якого немає нічого святого! А Бог все бачить...
Свєтка Показати IP 23 Березня 2018 15:35
Старий зрадник....)))))
Кіт Показати IP 23 Березня 2018 16:03
Гунчику дайте іншу цікаву роботу-це мітлу в руки, він же пенсіонер, а цікава робота то для молодих, діду пора втихомиритись.
ВОТЧИНУ??? Показати IP 23 Березня 2018 16:04
А мені найбільше сподобалася вказівка Президента новому очільнику ВОДА: дайте по рукам тим, хто будує на Волині свою вотчину.
Вотчину плюсанув до ВОТЧИНУ??? Показати IP 23 Березня 2018 16:51
надіюся, що такі люди, як Мартиняк і Івахів перстануть нарешті купувати по 200 гривень тупих виборців, а почнуть переконувати аргументами і покажуть результат. А держава покарає їх за нечесний бізнес і виграні тендери
до журналістів Показати IP 23 Березня 2018 16:44
Губерній і губернаторів нема в Україні ! Так,як і нема мерів.Є гарне українське слово голова (очільник).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus