USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Олія, гречка та борщовий набір: які продукти на Волині здорожчали найбільше

20 Червня 2022 08:56
З початку дії воєнного стану на Волині здорожчали усі харчі. Найбільше гречка, олія та борщовий набір.

Про це розповіла спеціалістка сектору контролю за регульованими цінами Держпродспоживслужби Інна Лавренюк, пише Суспільне.

«Капуста, морква, буряк, цибуля – здорожчання відбулося на 50-70%. Дуже зросла в ціні крупа гречана. Зараз помітний її дефіцит», – каже спеціалістка управління Держпродспоживслужби в області.
На Центральному ринку Луцька суницею торгує Орися Ярмольська. Жінка приїздить на базар із села Городині, що за 50 кілометрів від обласного центру. За суницю просить по 90 гривень за пів літра. Каже: торгувати із подорожчанням вартості проїзду селянам стало не вигідно.
За останній місяць ціни в області більш-менш стабілізувалися, говорить Інна Лавренюк, і такого різкого зростання немає. «Можна зазначити, що по борошну і макаронах навіть зменшення цін», – говорить спеціалістка. Додає: здорожчання пального ще відіб'ється на ціні продуктів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus