USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Оминути карантин: литовець та поляк намагалися потрапити в Україну через «Ягодин» за €50 та $10 хабара

2 Березня 2021 08:00
На Волині судили двох іноземців, які пропонували волинським прикордонникам хабарі, аби до них не застосовували карантинні заходи. За це вони заплатять по 17 тисяч гривень штрафу.

Відповідні вироки виніс Любомльський районний суд Волинської області.

Так, 27 січня громадянин Литви намагався потрапити в Україну з Польщі через МАПП «Ягодин». Перебуваючи біля кабіни паспортного прикордонного контролю, чоловік надав інспектору 50 євро неправомірної вигоди.

Таким чином іноземець хотів, щоб інспектор не вживала відносно нього карантинних заходів при перетині державного кордону щодо занесення ним інфекційних хвороб на територію України, що регулюється постановою Кабміну. За спробу дати хабар литовець заплатить штраф 17 тисяч гривень.

За аналогічний злочин судили і громадянина Польщі. 6 лютого він намагався потрапити в Україну, оминувши карантинні заходи, запропонувавши 10 доларів хабара. Суд також призначив йому покарання у виді штрафу в 17 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus