USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Опалення в Луцьку вмикатимуть із понеділка

18 Жовтня 2017 11:42
Усі школи та садочки міста розпочнуть опалювати з понеділка, 23 жовтня. Поступово опалення також запускатимуть у всьому Луцьку.

Про це повідомила директорка КП «Луцьктепло» Валентина Малютіна під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 18 жовтня.

Вона розповіла, що частина навчальних закладів уже опалюються, в інших тепло встигнуть запустити до понеділка.

Також із 23 жовтня поступово вмикатимуть опалення в житлових будинках Луцька, адже відповідних параметрів (зокрема температури тепла) для запуску тепла із 15 жовтня не було.

«Певний час потрібний буде для підключення конкретних будинків. Це займе орієнтовно від трьох днів до тижня», – сказала Валентина Малютіна. Та акцентувала, що плата за опалення стягуватиметься з того дня, коли тепло поступить до помешкань.

Директор департаменту житлово-комунального господарства Юрій Крась, своєю чергою, розповів, що в департаменті наявний перелік будинків, стояків та окремих квартир, де утруднюється теплопостачання. Він акцентував, що переважно проблеми виникають через несумлінну заміну батарей самими власниками і без повідомлення про це відповідних установ.

Окрім того, як додав перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад, цьогоріч не повинно виникнути проблем із розчищенням доріг від снігу, хіба у зв’язку з аномальним рівнем опадів, адже міськрада закупила відповідну потужну техніку (КамАЗ зі спеціальним розсипачем).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
без опалення Показати IP 18 Жовтня 2017 16:14
з 23.10 якраз похолодання суттєве... чекаємо зі страхом, як пережити ще кілька днів собачого холоду... жах....
Лучанка Показати IP 18 Жовтня 2017 17:47
Ну от скажіть на милість, ну чому люди України повинні не жити, а мучитися все життя. Ну невже ми недостойні значно вищого рівня життя, ніж ми маємо зараз!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus