USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Оприлюднили кадри з камери парамедика «Тайри», яку взяли в полон у Маріуполі

20 Травня 2022 08:44
Агентство Associated Press опублікувало відео з камери українського парамедика «Тайри» (Юлії Паєвської), зняте в Маріуполі до того, як вона потрапила в полон.

На відео є кадри з натільної камери «Тайри», зняті на початку березня, інформує Українська правда.

На відео видно, що ситуація у місті жахлива, у лікарнях багато закривавлених людей, паніка. На кадрах, знятих 24 лютого, показано як відбувається порятунок одного з поранених, у нього відкрита рана голови. На наступних кадрах – як військові та медики на ношах заносять до приміщення реанімації інших людей, серед них діти.

Також показано, як медики реанімують підлітка, який потрапив до лікарні разом із маленькою сестрою. Він весь у крові та помирає на руках лікарів, а Тайра заплющує йому очі.

«Я ненавиджу це», – каже вона, відвернувшись від тіла підлітка.

Розмовляючи з кимось у темряві Тайра каже: «Хлопчик пішов. Хлопчик помер. Дівчинці все ще роблять штучне дихання. Можливо, вона виживе».

Також камера зняла пораненого російського солдата на інвалідному візку, який каже, що він із Москви. Паєвська запитує: «Що ж ми тобі поганого зробили, сонце?»

Російські окупанти взяли у полон «Тайру» в середині березня в Маріуполі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus