USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Оприлюднили відео з місця падіння Су-27 на Вінниччині

16 Жовтня 2018 23:15
Величезна вирва та палаючі уламки - такі кадри зафільмовані на відео із місця падіння Су-27 у Вінницькій області.

Про це повідомляє УНН.

У соцмережах з'явились кілька коротких роликів із місця падіння Су-27.

На кадрах видно, як на місці працюють рятувальники, уламки літака, а також величезну вирву.

Відзначимо, що версії падіння літака у ЗСУ наразі не називають.

Раніше у поліції повідомили, що місце авіакатастрофи Су-27 у Вінницькій області оточили близько 100 поліцейських. За інформацією правоохоронців, на місці працюють 20 слідчих.

Як повідомлялося раніше, військовий літак Су-27 впав на Вінниччині.

За даними Генерального штабу ЗСУ, обоє пілотів, один з яких - офіцер повітряних сил Збройних Сил України, другий – військовослужбовець повітряних сил Національної гвардії США, загинули.

Як повідомляє КорреспонденТ з посиланням на прес-службу ВПС США в Європі і Африці, у Військово-повітряних силах США офіційно підтвердили участь американського пілота в інциденті з літаком Су-27УБ в Україні.

"Ми інформовані про повідомлення про загибель з американської сторони і можемо підтвердити, що військовослужбовець США брав участь в даному інциденті. Наразі триває розслідування, і ми будемо надавати додаткову інформацію", - йдеться в офіційному повідомленні на сайті відомства.

Військовою прокуратурою Вінницького гарнізону до ЄРДР внесено відомості за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 416 Кримінального кодексу України, "Порушення правил польотів або підготовки до них". Проведення досудового розслідування доручено слідчим Управління національної поліції в Вінницькій області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 17 Жовтня 2018 01:52
Ні щоби спокійно жити, будувати майбутне, так самі собі копаем могилки!!!
5.45 Показати IP 17 Жовтня 2018 07:25
Відео коментує лауреат премії "Коментатор року"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus