USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Органічний, з лимоном, із шипшиною: на Волині планують заготовити 100 тонн березового соку

2 Квітня 2023 07:15
На Волині стартував сезон консервування березового соку.

Про це повідомили в Поліському лісовому офісі.

Перший сік – найсмачніший, запевняють лісівники. Як тільки на дереві почнуть розпускатися бруньки, він помутніє і навіть перестане йти. Тому все має бути вчасно – сезон заготівлі березового соку триває недовго.

Щоб продовжити життя соку, його навчилися консервувати. Це унікальне виробництво досі збережене на Волині. Цього року заплановано переробити 100 тонн.

В асортименті – сік березовий з цукром, сік березовий з лимоном, сік березовий «Бадьорість», березово-яблучний, березовий на м’яті, березово-журавлиновий, березово-чорничний, сік березовий із шипшиною тощо.

Серед чималого асортименту – органічний сік, який виготовляють за особливою рецептурою.

Це – сік без додавання лимонної кислоти, без цукру. Такий, як його привезли з лісу. Щодо виготовлення – особливо жорсткі умови не лише під час збору, а й під час виробництва. Навіть усі мийні, дезінфікувальні засоби мають бути органічні. Сік, звісно, дуже корисний.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus