USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Ось де гроші з оборонки»: показали маєтки Порошенка та Гладковського в Іспанії

17 Квітня 2019 14:14
Представники «Національного Корпусу» оприлюднили відеоролик, в якому показали закордонні маєтки президента України Петра Порошенка та одного з організаторів корупційної схеми в «Укроборонпромі».

Виявилося, що розкішний будинок президента в Іспанії знаходиться буквально поруч із сімейною садибою нині звільненого з посади першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського.

Про це йдеться на каналі політичної партії «Національний Корпус» в Youtube, пише УНІАН.

Активісти розповіли, що обидві оселі – Петра Порошенка і Олега Гладковського – знаходяться на півдні Іспанії, в невеликому містечку Аталая-Ісдабе. Садиби розташовані в елітному районі, де вартість нерухомості вважається однією з найдорожчих не тільки в Іспанії, а й на території всієї Європи.

Біля закордонного будинку президента, загальна площа якого майже 1254 квадратних метри, активісти провели акцію протесту. Зокрема, на паркані садиби вони розмістили плакати з написами «Грабують» та «Будь відповідальним. Дотримай слова» (Be responsible. Keep your word). Також представники «Національного Корпусу» намалювали на асфальті навпроти маєтку зображення свині та залишили напис «Мародер».
А от наблизитися до сімейної садиби Гладковських активістам не вдалося, адже вона знаходиться на території, що постійно охороняється. Спроба передати Олегу Гладковському іграшкове порося через охоронця також виявилася безуспішною. Після недовгої словесної перепалки з вартовими елітної нерухомості представників «Національного Корпусу» змусили піти. Коментуючи опублікований відеоролик, у «Національному Корпусі» зазначили, що провели таку акцію протесту, щоб показати звичайним людям, як розкошують українські чиновники та президент Петро Порошенко, поки на Сході країни триває війна.
«Нехай усі українці побачать, на що витрачаються украдені з оборонки гроші: на розбудову заморських володінь. Порошенко збудував собі двоповерхову віллу на 1254 квадратних метри з басейном, а біля неї – ще 26 соток землі. Непогано вам живеться, Петре Олексійовичу», – заявили представники політичної партії. Після оприлюднення відеозапису в «Національному Корпусі» пообіцяли, що це не остання така акція протесту і що фігурантам корупційного скандалу в «Укроборонпромі» не вдасться сховатися від справедливого покарання ні в Україні, ні за кордоном.
Як нагадують у прес-службі, про маєток Петра Порошенка в Іспанії, біля якого напередодні активісти «Національного Корпусу» провели свою акцію, раніше повідомляли і журналісти програми «Гроші». За їхньою інформацією, цей елітний об’єкт нерухомості президент довго намагався приховати та не вносив його до своєї декларації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 25
ОВВА Показати IP 17 Квітня 2019 14:21
ХАЙ ПП ПОЯСНИТЬ ЦЕ. Але ж він брехати за 5 років навчився. І тут він чесний, да?!
Алекс Показати IP 17 Квітня 2019 14:53
Блін. мені вже це надоїло, Порох мільярдером прийшов в президенти він може собі позволити, хай скажуть коли вони побудовані і я думаю ше до 2014 року, однак як начинають показувати маєтки презилента, покажіть дату коли побудували
Семен до Алекс Показати IP 17 Квітня 2019 17:08
Та чогож не продав? Та прибори ночного бачення не купив?
Небайдужа Показати IP 17 Квітня 2019 15:00
Ганьба!!!
Дмитро Показати IP 17 Квітня 2019 16:04
ЩО ЗА БРЕД
Анатоль Показати IP 17 Квітня 2019 16:08
Ганьба ! Народ бiдуе а вони жирують!
гость Показати IP 17 Квітня 2019 16:52
он говорил что услышал почему в одесе назначил родственика губернатором
Шоккотерапія Показати IP 17 Квітня 2019 17:01
Петро Inkognito зараз на діарею зходить або пельку заливає горючим- такий настрОй йому перед дебатами влаштували ,щоб життя шоколадом не показалося...пришкварили п'яти брехливому офшорнику
Українець Показати IP 17 Квітня 2019 17:21
Це головний девіз ПП : "Армія, Мова, Віра". Заробляти на всьому. На армії вже непогано заробляє, скоро церкви будуть дохід приносити. Залишається "Мова". Ну, наприклад, "рускоговорящих" фінансово наказувати. Бо всі хто не говорить на українській мові, для ПП відразу - ворог ! Залишається потерпіти до 21.04.2019, там видно буде.
User до Українець Показати IP 17 Квітня 2019 18:24
Помилочка. Терпіти ти будеш після 21,04. Цілих 5 років. Так що запасайся терпінням, воно тобі знадобиться.
Анонім до User Показати IP 17 Квітня 2019 21:30
Заспокойся порохоботе. таких як ти точно терпіти не треба.
До українець Показати IP 17 Квітня 2019 17:45
На українській мові дійсно, ніхто не говорить....говорять українською. Ой, вчи...
Анонім до До українець Показати IP 17 Квітня 2019 23:08
Ну вже якщо Ви є таким великим знавцем мови, то для початку ...не : "Ой, вчи...", а звертаючись до незнайомої особи, бажано звертатися на "Ви", і не "вчи", а "вивчай", тобто : " Ой, вивчайте". Але не про те тут мова, а про добробут людей. У скільки разів збільшив свої статки нинішній Гарант ? І це в умовах війни. А на скільки збіднів народ ? І у першому турі народ показав, який добробут їм створив ПП, і це при тому, що з боку чинного Президента ще і якісь фальсифікації були помітні, бо якби не вони то і в другий тур він би не вийшов. Маю декілька знайомих (звичайний робочий клас), які теж є сильними прихильниками чинного Президента, про те коли діло доходить до оплати комунальних послуг, то чекають субсидію немов манну небесну, бо віддати половину заробітної плати якось бажання немає, але зато голосно кричать як зараз їм добре живеться ! Ось такий рівень життя.
ggg до Анонім Показати IP 18 Квітня 2019 10:51
До чого тут президент до тих субсидій? Розберіться хто за що відповідає.
Крик душі Показати IP 17 Квітня 2019 20:46
Люди які вже "звикли" жити в цих стихіях, ще якось півбіди! Але коли показують рекламу про дітей які хворіють на різного роду тяжкі хвороби, а одразу в програмі СУМОЧКУ ЯКУ ПОДАРУВАВ МАРИНКІ ПОРОШЕНКО ЧОЛОВІК КОХАНИЙ ЗА 35 ТИСЯЧ ЄВРО! Оце болісно! Чому 450 ТРУТНІВ які харчуються і шикують за наші податки, яких ми ж вибираємо і які наймають охорону проти нас, проти тих хто їхні дупи на руках занесли і посадили! А скільки хлопців нема на світі Божому завдяки їхній ненажерливості! Вибачте, але це є, і це лише 0,05% правди!
ggg до Крик душі Показати IP 18 Квітня 2019 10:53
Які люди така й у них влада!
Іван Показати IP 17 Квітня 2019 21:50
У Петра - легальний бізнес, він, дійсно, був мільярдером ще до приходу в президенти, всі про це добре знали. Красти йому ні до чого. Щодо Свинарчуків - треба розслідувати, що зараз і робиться, розпочався аудит в "Укроборонпромі".
Андрій Показати IP 17 Квітня 2019 23:21
А давайте поглянемо у минуле (у 2014 рік) та згадаємо девіз нинішнього Президента : "Жити по - новому" ! Ну то ПП і його оточення живуть 5 років "по - новому", збільшуючи свої статки у десятикратних розмірах, хто на чому може. Хто на війні, хто на корупційних схемах... І на все можна було б закрити очі, якби народу трохи дісталося, а так народ поїхав заробляти гроші за кордоном, щоб прожити у себе в країні. Це просто аморально.
вован Показати IP 18 Квітня 2019 10:53
Люди! Если у вас есть мозги так давайте его отправим на свалку истории. И пусть новые лица которые придут займутся этими негодяями.
Хак мозку до вован Показати IP 18 Квітня 2019 11:55
Якщо мізки у людей є, - то вони не допустять повторення історії 1917-19 років... тоді втратили все і усі! І тоді були нові обличчя в шкіряних куртках... пригадуєте їх лозунг: "Кто был никем, тот станет всем!". Ну а далі понад 70 років совка з усіма його радостями.
123 Показати IP 18 Квітня 2019 10:59
Дивно читати коментарі з психологією «люмпенів» . Хоча по кількості авто на вулицях навіть по глухих селах не скажеш що такий клас є в країні... Все це маленькі «порошенки» яких давить жабка. Мінятись сменьким треба починати , шановні!
скептик Показати IP 18 Квітня 2019 13:09
порох розбагатів в 82 рази За борги перед мвф будемо платити не тільки ми але й наші діти Порохоботи що скажете?
User до скептик Показати IP 18 Квітня 2019 14:09
В МВФ можна перестати брати гроші. Запросто. Але тоді запитайте себе, чи готові ви до долара по 100-150 грн, і зарплат по $100? Ви напевно в 90-ті ще пішки під стіл ходили, і не пам'ятаєте, що тоді робилося. Але тоді ми жили без МВФ і кредитів. І незалежно від влади, яка буде наступною, співпраця з МВФ все одно продовжиться, хочеться вам того чи ні. Навіть якщо не МВФ, тоді гроші будуть позичатися в Росії або Китаю, але вже не під такий низький відсоток. Розберіться спочатку, як працює економіка, хоча б на базовому рівні, і не пишіть дурниці.
Андрій до User Показати IP 18 Квітня 2019 15:43
Кредити, звичайно, в МВФ брати необхідно, але спрямовувати їх потрібно у розвиток економіки, а не у кишені "любих друзів" ! Тоді і заводи будуть працювати, і люди будуть у себе в країні працювати, а не по заробітках, і буде з чого кредит той виплачувати... А так тільки беруть і розкрадають. Того і сидимо у дупі. Це, до прикладу, як людині взяти кредит. Можна спрямувати у якусь справу і заробити і виплатити, а можна, вибачте, проср...ти, і в результаті і нічого не маєш, і винен банку.
скептик до User Показати IP 20 Квітня 2019 09:06
Якщо хочете знати як працює економіка послухайте лекції шановного економіста Василя Васильковського в передачі Народ должен знать канал Телеконект Справа не стільки в кредитах мвф скільки в їх кількості Країна може бути залежною як фізично так і за великі борги А в 90-ті я вже вчився в інституті і заробляв собі на життя і добре памятаю що тоді було

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus