USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Осінні канікули в школах розпочнуться раніше

30 Вересня 2020 20:07
Міністерство освіти і науки запевнило, що навчальні заклади самостійно формують графік навчання, тобто можуть самі ухвалити початок канікул у школі.

Через вибори звичний графік канікул можуть змінити. Про це повідомив виконувач обов'язків міністра освіти та науки Сергій Шкарлет під час брифінгу в Кривому Розі, пише Gazeta.ua.

За його словами, у період карантину заклади освіти спроможні самостійно формувати графік навчання. Це залежить від того, в яку зону епідемічної небезпеки потрапляє заклад освіти.

Керівник закладу, за погодженням з міськрадою та засновником, може погодити навчання, визначити самостійно дати канікул, різні форми навчання, зміни на змішане навчання.

Виконувач обов'язків міністра освіти та науки заявив про зміну звичного графіка навчання. Він повідомив, що освітні департаменти просять синхронізувати дати канікул із датами виборів.

"Ми рекомендуємо розпочати канікули не пізніше, ніж за два дні до виборів, і завершити не пізніше, ніж через три", — додав Шкарлет.

Отже, осінні канікули розпочнуться в четвер, 22 жовтня, і закінчаться у п'ятницю, 30 жовтня. Діти отримають 11 днів для відпочинку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Верещук Показати IP 30 Вересня 2020 21:16
Їм ще канікулм?І так вже...ще їм гуляти
Щонетак до Верещук Показати IP 30 Вересня 2020 21:55
Чим більше погуляють - тим менше будуть знати. Вчіть програму уряду!
власна вотчина міс Б Показати IP 17 Жовтня 2020 11:59
... ? Гнати таких з посад треба , які нічого не розуміють , а ще освітою керують ! *****

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus