USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Особливі «Янголята» у Луцьку творили новорічний настрій

25 Грудня 2016 18:16
Дітки з особливими потребами презентували лучанам свій передноворічний креативний перформанс. Благодійний захід відбувся на підтримку дітей з синдромом аутизму. Усі охочі мали можливість побачити успіхи діток на сцені та придбати дитячі вироби на виставці-ярмарці предметів рукоділля.

Передноворічний креативний перформанс від «Янголят», відбувся 25 грудня о 14:00 в Палаці культури міста Луцька. Захід став можливим завдяки громадській організації «Спілка батьків інвалідів з розладами аутичного спектру «Янголята» та стараннями самих особливих діток, які ретельно готувалися до виступу та дуже хвилювались напередодні.

На захід завітали депутат міської ради Алла Надточій та заступник голови правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Орест Маховський.
Нагадаємо, три роки поспіль для діток з особливими потребами Фонд Ігоря Палиці «Тільки Разом» організовує відпочинок в Буковелі. Окрім того, працівники фонду відвідують з дітками новорічні вистави, розвиваючі майстер-класи.

«У фонді Ігоря Палиці «Тільки Разом» завжди відкриті до потреб та інтересів особливих діток», - наголосив Орест Маховський.
Своєю чергою, депутат міської ради Алла Надточій згадала про те, що завдяки спільним зусиллям благодійників та представників влади у Луцьку може з’явитися центр соціалізації та адаптації, на базі якого зможуть об'єднатися громадські організації для виховання особливих діток.



Організатори благодійного заходу подякували усім, хто причетний до спільної доброї справи на благо особливих діток і вручили подяки.
Після офіційної частини заходу дітки представили публіці підготовлені номери. Відкрив концертну програму виступ оркестру «Веселковий передзвін» з музичною композицією «Вальс-жарт» (Д. Шостаковича).
Наступною була спортивно-розважальна композиція у виконанні «Веселих грайликів».
А на завершення програми дітки взяли участь у театральному інклюзивному перформансі «Ріпка».
У холі палацу культури можна було розглянути фотостенд з життя «Янголят» та придбати вироби їхньої ручної роботи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus