USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Освітлення та каналізація: провулок до озера Світязь відремонтують за 4 млн

11 Жовтня 2019 08:00
До кінця наступного року заплановано капітально відремонтувати провулок Набережний у селі Світязь Шацького району Волинської області. Йдеться, зокрема, про улаштування зовнішньої каналізації та освітлення.

Відкриті торги для пошуку підрядника вже оголосила Світязька сільська рада. Тендерні пропозиції прийматимуть до 21 жовтня, а аукціон має розпочатися 22 жовтня.

Очікувана вартість капітального ремонту провулку становить 4,004 мільйона гривень.

Роботи включатимуть демонтування дорожніх знаків, корчування пнів, розбирання металевих огороджень, демонтаж старої бруківки, розробку ґрунту, улаштування піщано-щебеневих подушок, прокладання труб, улаштування гідроізоляції, засипку траншей і котлованів, укладання трубопроводів, монтаж устаткування, ущільнення ґрунту, вкладання бруківки, встановлення дорожніх знаків, нанесення горизонтальної дорожньої розмітки, встановлення вуличних світильників.

Капітальний ремонт, як заплановано, триватиме в період із 4 жовтня 2019 року до кінця 2020 року. Гарантійний термін на роботи становитиме 5 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ау Показати IP 11 Жовтня 2019 08:49
А шлюзи коли відремонтують? Коли вода вернеться в озера? Чи тіко ждемо аномальних дощів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus