USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Соборності реконструюють зовнішнє освітлення

6 Травня 2018 23:14
Договір про реконструкцію мереж зовнішнього освітлення на проспекті Соборності департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради із ТзОВ «Луцькавтодор-Сервіс» уклав 5 травня.

Вартість робіт оцінили у 346,839 тисячі гривень. Проспект мають повністю забезпечити зовнішнім освітленням до кінця цього року.

Передбачено, що підрядник гарантуватиме якість закінчених робіт і змонтованих конструкцій, а також можливість їх експлуатації протягом 5 років.

Нагадаємо, попередньо, 12 квітня та 12 лютого, департамент ЖКГ уклав договори про реконструкцію мереж зовнішнього освітлення на вулицях Рівненській, Конякіна та Полонківській.

Загалом у 2018 році, відповідно до програми розвитку дорожнього господарства міста Луцька на 2018–2020 роки, на облаштування та реконструкцію мереж зовнішнього освітлення вулиць і пішохідних переходів мають виділити 3 мільйона гривень. Окрім того, передбачено запровадження автоматизованого управління світлофорами та ліхтарями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Гнідава Показати IP 7 Травня 2018 10:32
В якому століття звернуть увагу на вулицю ПОТЕБНІ, ремонтують центральні вулиці по декілька раз.А ПОТЕБНІ В ЧЕРЗІ, невідомо в якій.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus