USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Осиротіли дружина й донечка: на війні загинув волинянин Андрій Дудік

31 Липня 2022 13:37
Сумна звістка сколихнула Локачинську громаду – у війні з російськими загарбниками загинув захисник Андрій Дудік. Сьогодні йому мало виповнитися 31.

«Висловлюємо співчуття дружині, донечці, батькам та рідним! Андрій назавжди залишиться в нашій пам'яті як справжній Українець, дбайливий батько та син, надійний товариш і мужній захисник та справжній патріот Локачів! Вічна пам'ять! Герої не вмирають!» – йдеться в дописі на сторінці Локачинської селищної ради.

Дружина Героя Даяна у Facebook опублікувала щемний допис та поділилася останніми фото з коханим.

«Наше останнє спільне фото... 9 травня... День народження, мені 30. Думала, що гіршого дня народження не може бути... Тебе забрали до Володимира на навчання. І ти мені обіцяв, що буде найкращий день народження, коли ти приїдеш... А ні... Може бути ще один найгірший день народження.

31 липня тобі мало бути 31, а залишиться назавжди 30...

Ти вирішив вибрати собі такий шлях, хоч як я просила не робити цього і не розуміла чому... Ти обіцяв повернутись... Ти мені вселив віру в те, що все буде добре, що по-іншому і бути не може. Ти був підтримкою і опорою.

Обіцяв поїхати ненадовго і повернутися живим, а не Героєм.

Чому ти не виконав цієї обіцянки?..
Софія...

Всі відповіді на питання, як так можна бути схожою на тата, починаючи із зовнішності, закінчуючи поведінкою і навіть вподобанням музики, знайшлися. Але ж якою ціною...

Що ти наробив, чому ти її залишив, як вона має бути без тебе, своєї найріднішої душі??? Саме ти міг найкраще її заспокоїти, розрадити. Як я маю справитися без тебе????

Як багато запитань і немає відповідей...

З днем народження тебе, наш Ангел. Назавжди в наших серцях...» – написала молода вдова.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родині загиблого. Вічна шана і слава Герою!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus