USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Отруйник Скрипалів засвітився на весільних фотографіях доньки генерала ГРУ

15 Жовтня 2019 17:42
Російський розвідник Анатолій Чепіга, якого британська влада підозрює в отруєнні експрацівника ГРУ Сергія Скрипаля і його дочки, був присутній на весіллі дочки генерал-майора Головного розвідувального управління РФ Андрія Аверʼянова. Про це йдеться в матеріалі «Радіо Свобода» і групи журналістів-розслідувачів Bellingcat.

За даними журналістів, Чепіга був присутній на весіллі дочки генерала з дружиною і двома дітьми.

Перед цим The New York Times писала, що генерал Аверʼянов очолює військову частину № 29155, яка входить до складу ГРУ. Газета стверджувала, що група виконувала в Європі спецоперації не менше 10 років, але на Заході її виявили лише нещодавно.

На думку фахівців, саме ці люди стоять за отруєнням колишнього офіцера ГРУ Сергія Скрипаля і його дочки в Солсбері, а також за дестабілізацією в Молдові та на Балканах.

5 вересня 2018 року прокуратура Великобританії назвала імена двох росіян, підозрюваних у спробі замаху на Скрипалів. Британська розвідка встановила, що підозрювані – «Олександр Петров» (справжнє ім’я Олександр Мишкін) і «Руслан Боширов» (справжнє ім’я Анатолій Чепіга) – є офіцерами ГРУ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus