USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Отримати права стане складніше: у МВС придумали нові питання для екзаменів

1 Червня 2022 22:01
Європейський підхід до складання іспитів вирішили запровадити і в Україні. Створюючи нові питання, орієнтувались на Францію.

Головний сервісний центр Міністерства внутрішніх справ розробив більш як 250 нових тестових питань до екзаменаційних білетів для складання теоретичного іспиту на водійські права. Про це повідомила пресслужба ГСЦ у соцмережі, передає 24 канал.

«Головний сервісний центр МВС розробив для вас понад 250 нових тестових питань до екзаменаційних білетів для складання теоретичного іспиту. Також було додано абсолютно новий розділ «Панель приладів», розуміння якого необхідне для керування сучасними автомобілями», – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що ці тестові питання адаптовані до інноваційних рішень європейського формату, а саме – Франції, досвід якої було проаналізовано для прикладу, бо там значну увагу приділяють підвищенню культури водіння загалом, поєднанню теоретичних і практичних навичок керування, безпеці всіх учасників дорожнього руху й ухваленню рішень у критичних ситуаціях.

При цьому в ГСЦ вказали, що кількість жертв ДТП за 2021 рік у Франції є удвічі меншою, ніж в Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 1 Червня 2022 22:31
Тепер буде не 250 доларів за ''здачу'' а 500. От і всі ''зміни''

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus