USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

«Отримав поранення – почитай книжку»: волинянин зробив огляд аптечки окупанта

4 Березня 2022 16:43
Волинянин Олексій Кушнєр, який захищає Україну від російських загарбників, зробив огляд індивідуальної аптечки загарбника з РФ.

Відповідне відео він опублікував на своїй сторінці у Facebook.

«Приступаємо до огляді ІПП руського солдата. Мамки, дивіться, чим вони мають надавати собі допомогу. Отримав поранення – прочитай книжку. Якщо потрібне обезболювальне – отримай в медичного працівника. Найголовніший топ – минуле тисячоліття джгут Есмарха. Фігня рідкісна. Умирай, солдат, родина тебя не забудет», – каже Олексій Кушнєр.
Раніше мипублікували відео розпаковки російського сухпайка. На ньому чітко зазначений термін придатності – 2015-й рік.

Також Служба безпеки опублікувала відео із військовим приладдям російських окупантів, які їхали захоплювати Київ. Там можна побачити: олівці, зошит, підручник, циркуль, компас тощо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus