USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Оцінка офісного центру на Винниченка занижена, місто недоотримує податки

25 Вересня 2019 16:45
У дворі багатоповерхівки, що на вулиці Винниченка, 51-а, звели офісний центр. Однак, у документації підприємиці, яка є власником будівлі – занижена нормативно-грошова оцінка.

Про це під час засідання 62-ї сесії Луцької міської ради повідомив депутат Ігор Поліщук.

Мову вели про надання громадянці Ліщук Валентині Романівні дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки для будівництва та обслуговування офісу, закладів торгівлі на вулиці Винниченка, 51-а.

Утім, під час обговорення проєкту рішення, депутат Ігор Поліщук наголосив, що, на його думку, таке будівництво – ганьба для міста:

«Це – офісний центр, який побудували в дворах багатоповерхівок. Це будівництво – просто жах і ганьба нашого міста. Я вивчав це питання. І у ньому є явно занижена експертна вартість приміщення. Я пропоную зняти це питання з порядку денного, повторно розглянути разом із членами земельної комісії, і, врешті-решт, змусити підприємця заплатити в місто нормальні гроші», – звернувся обранець громади до депутатів.

На це депутат, голова земельної комісії Олександр Козлюк відповів, що це питання розглянули під час засідання профільної комісії, і земельна комісія підтримала, бо це приміщення здали в експлуатацію в серпні.

Натомість, виконувач повноважень начальника управління земельних ресурсів Тетяна Лихограй зазначила, що у ситуації з нормативно-грошовою оцінкою земельної ділянки на Винниченка, 51, то вона й справді дуже занижена:

«Там дійсно нормативно-грошова оцінка занижена, але викуп буде здійснюватись по експертно-грошовій оцінці», – додала вона.

Зваживши всі «за» і «проти», луцькі обранці громади проєкт рішення не підтримали, проголосувавши майже одноголосно «проти».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Аndrij Показати IP 25 Вересня 2019 17:12
Жители дома просто в шоке, окна прямо в стену офиса и пожарный подъезд к дому заблокирован..... но всё решает в нашей стране $.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus