USD 40.20 40.70
  • USD 40.20 40.70
  • EUR 40.45 40.75
  • PLN 10.10 10.30

Палієм-терористом зайнялася прокуратура

18 Квітня 2012 09:51
Палія, який тероризує волинське село Залісся шукатиме прокуратура. За фактами підпалів порушили кримінальну справу.
Про це повідомляють у прес-службі прокуратури.
Нагадаємо, у селі Залісся «завівся» палій. Як стверджують місцеві мешканці, невідомий підпалює господарські будівлі селян. Люди змушені були вдатися до самооборони.
Як зʼясували прокурорські перевірки, пожежі в обійсті жителя села Залісся Сергія Клотчика восени минулого року траплялися двічі – 10 жовтня уночі загорілася літня кухня, хлів та сінник, а 16 листопада ‒ господарська будівля. В обох випадках причиною загоряння був підпал. Проте кримінальні справи за цими фактами у Камінь-Каширському райвідділу УМВС не порушили.
Відмовила міліція і в порушенні кримінальної справи через іншу пожежу, яка також унаслідок підпалу розпочалася у господарстві мешканця цього ж села Віктора Приймачука уночі 27 березня 2012 року.
Прокурор Камінь-Каширського району Андрій Кучер скасував незаконні постанови про відмову в порушенні кримінальних справ та порушив за цими фактами кримінальні справи за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу (Умисне знищення чи пошкодження майна шляхом підпалу).
Наразі триває досудове слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
просто_поц Показати IP 18 Квітня 2012 11:28
та ніфіга кучер не знайде!знову спишуть все на вітер чи якусь іншу стихію...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus