USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Пара блогерів з Луцька перемогла в кулінарному шоу. Відео

31 Березня 2023 09:32
Блогери з Луцька Катерина та Юрій Венгерські стали переможцями кулінарного шоу «Він готує – вона керує».

8 серія програми опублікували на YouTube-сторінці телеканалу «ТЕТ», повідомляє ВолиньРost.

Конкурентами Катерини та Юрія стала ще одна пара з обласного центру Волині – учасник другого сезону реаліті-шоу «Холостячка» Роман Свічкоренко зі своєю коханою Валерією Черкасовою. Третіми конкурсантами стала пара телеведучих Тимур та Інна Мірошниченки.

Згідно з правилами програми учасники мали готувати різні страви за порадами другої половинки, які переказують рецепт своїми словами через віддалений зв’язок. Викликом на кухні стала котлета по-київськи з трюфельним пюре і помаранчевою олією.

Попри всі труднощі парі народних блогерів з Луцька вдалося стати кращими. Ведуча Ольга Полякова віддала перевагу саме їм та вручила сертифікат на 25 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus