USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Партія Путіна офіційно просить Кремль постачати зброю бойовикам на Донбасі

26 Січня 2022 16:47
Партія Путіна «Єдина Росія» офіційно просить Кремль постачати зброю бойовикам на Донбасі. Йдеться про територію Луганської та Донецької областей.

Про це заявив глава фракції «Єдина Росія» Володимир Васильєв 26 січня, пише 24 канал.

«Єдина Росія» просить керівництво Росії «допомогти» самопроголошеним «республікам» на окупованій Росією частині Донбасу», – йдеться у повідомленні.

Зокрема путінська партія просить «допомоги» у вигляді військових поставок. Також у стандартних традиціях російської пропаганди заявили, що просять «вжити всіх заходів» нібито «для забезпечення безпеки їхніх громадян».

Сам Васильєв заявив, що вони вже ініціювали звернення до керівництва Росії. У стилі традиційної для Кремля пропаганди політик заявив, що нібито вони чекали, що «у Вашингтоні переможе розумне рішення», проте цього не сталося.

Також глава фракції «Єдина Росія» заявив, що нібито сценарій, який демонструє колективний Захід в Україні, «нагадує повернення до нацизму та бандерівщини».

Окрім того, заступник голови комітету Держдуми з оборони Юрій Швиткін заявив, що Росія може «допомогти» так званим самопроголошеним «республікам» зброєю на тлі «посилення технічного обладнання української армії».

Проте Швиткін сказав, що не йдеться про перетин кордону російськими військовими.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
! Показати IP 26 Січня 2022 17:39
А то к...ва вони раніше не постачали... Пугаловкі.
Анонім Показати IP 26 Січня 2022 18:41
Ось куди витрачають гроші звичайних людей,на партії,на зброю,на інформаційну війну,а людям вішають на вуха..Якщо в цю маячню хтось вірить,то краще Росії будувати психлікарні.
ботоксШМЯК Показати IP 26 Січня 2022 19:24
Так і так постачали зброю, "гражданских добровольцев", інструкторів, техніку. Нехай постачають, нічого принципово не зміниться.
Джек Показати IP 26 Січня 2022 19:35
Да забудьте про той донбас і не морочте нікому сраки
Хулеба Показати IP 26 Січня 2022 19:44
Тільки не кадировців. Зелебобик вже 2 рази вибачався.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus