USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Партизанам вік не перешкода: пенсіонер викрав у окупантів вантажівку з трофеями. Відео

23 Березня 2022 21:20
Український народ активно допомагає ЗСУ в боротьбі з російськими окупантами. Люди жертвують гроші, збирають гуманітарну допомогу і забезпечують міцний тил. А деякі громадяни постачають нашу армію технікою, яку забирають у окупантів.

У перші дні вторгнення РФ в Україну в мережі розлетілося відео, де фермер буксирує на тракторі вкрадений танк. Тепер схожим досягненням відзначився ще один старший чоловік.

Як йдеться у відео, дідусь викрав у окупантів вантажівку і доставив нашим військовим. Усередині транспорту виявилися додаткові трофеї – зброя і боєприпаси. Деталі викрадення не розголошуються, проте «операція» точно пройшла успішно.

Пенсіонер удостоївся похвали від бійців ЗСУ. Автор відео заявив: «Дід, ти красень! При Ковпаку (лідер партизанського формування часів Другої світової війни, – ред.) мабуть, служив».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus