USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пасажирка перелетіла через капот: на Волині судили водія легковика, який зіткнувся з мотоциклом

14 Жовтня 2021 23:53
На Волині судили водія легковика, який під час розвороту на перехресті, допустив зіткнення з мотоциклом. Внаслідок ДТП пасажирка мотоцикла перелетіла через капот авто та отримала відкриті переломи.

Маневицький районний суд Волинської області призначив винуватцю ДТП умовне покарання.

Так, ДТП трапилася 25 квітня у селі Розничі Луцького району на вулиці Центральній. Обвинувачений, керуючи автомобілем ВАЗ 2108, рухався в напрямку перехрестя з вулицею Київська. Перед початком розвороту водій легковика, зайнявши крайнє праве положення, почав здійснювати маневр та допустив зіткнення з мотоциклом, який рухався позаду у попутному напрямку.

Пасажирка мотоцикла перелетіла через передню частину авто та впала на землю, отримавши відкриті переломи правої великогомілкової та малогомілкової кісток.

У суді водій автомобіля визнав свою вину у вчиненні ДТП. Потерпіла у поданій заяві відзначила, що претензій до обвинуваченого не має, та просила суворо його не карати.

Врахувавши всі обставини, волинянину призначили покарання у виді трьох років позбавлення волі, але змінили на рік умовного.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus