USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Патріотичні пісні та національний дух: у центрі Луцька збирають кошти на АТО

5 Вересня 2017 15:54
У центрі Луцька біля стенду Героям Небесної Сотні волонтери зі Львівщини збирають гроші на потреби воїнів АТО.

Так, декілька днів поспіль у центрі Луцька стоїть палатка, з якої гучно лунають українські пісні. Окрім того, на палатці вивісили плакат з написом «Спілка ветеранів АТО Сколівщини». Тож, Інформаційне агентство Волинські Новини вирішило поцікавитися метою їхнього перебування у Луцьку.

Як розповіла волонтерка Світлана Ярема, вона та хлопці є учасниками гурту патріотичної пісні «Карпати», який представляє «Спілку воїнів АТО Сколівщини».

«Подорожуючи містами, ми пропагуємо українську пісню, нагадуємо, що в нашій країні іде війна, щоб люди долучалися до допомоги солдатам. Безпосередньо кошти витрачаються на допомогу бійцям, зокрема пораненим. Зароблені кошти ми передаємо нашому голові спілки Володимиру Борису. Тоді він розподіляє їх в залежності від потреби. Більшість коштів йде на поранених бійців, бо багато з них потребують реабілітації. Зараз ми допомагаємо хлопцю з нашого району, якому потрібно їхати лікуватися закордон», - зазначила Світлана Ярема.



За її словами, гурт побував в Шацьку, Ужгороді, Червонограді, але в кожному місті їх сприймають по-різному: «Є такі міста, що позитивно сприймають, а є такі міста, де взагалі говорять, що в нас немає війни».

Волонтер Ігор Марункевич розповів, що він є колишнім учасником бойових дій, а зараз допомагає збирати кошти на потреби воїнів. Окрім того, він зауважив, що зараз люди менше допомагають, оскільки війна просто перетворилася для них у буденність.



Також волонтери погодилися показати документи, на підставі яких вони збирають кошти.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Петро Показати IP 5 Вересня 2017 19:59
Для переконливості не вистачає зареєстрованого в податкових органах касового апарата... ;)
А хто Показати IP 5 Вересня 2017 20:34
Волонтерам платить зарплати.
Анонім до А хто Показати IP 5 Вересня 2017 22:22
та хто - звісно ж народ
Активіст Показати IP 6 Вересня 2017 08:25
Чим далі тим страшніше... Подивіться видатки на армію, тим більше там тепер одні контрактники з непоганим грошовим забезпеченням. Поле чудес в країні дурнів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus