USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Патрульні розшукали жінку, яка в Луцьку переїхала собаку

16 Червня 2023 15:11
Сьогодні патрульні приїхали на виклик від мешканки багатоквартирного будинку, що на вулиці Яровиця у Луцьку.

Жінка розповіла охоронцям порядку, що кілька днів тому виявила на стоянці поблизу багатоповерхівки покаліченого собаку, якого збило авто, повідомили Інформаційному агентству Волинські Новини у патрульній поліції Волині.

Заявниця не лишила песика в біді, викликавши на місце комунальні служби, які опікуються безпритульними тваринами. Однак невдовзі собака помер.

Читати ще: У Луцьку в дворі будинку водійка переїхала собаку. Відео 18+

Жінці вдалося отримати відео з камер відеонагляду, на яких було видно, як на цього песика здійснив наїзд автомобіль марки Nissan. Патрульні оглянули стоянку та виявили це авто та його кермувальницю. Водійка розповіла, що не помітила, як наїхала на тварину, саме тому не зупинилася.

На громадянку інспектори склали протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) та ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП. Рішення у цій справі прийматиме суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Радувець Ларіса Показати IP 16 Червня 2023 15:55
Людей на переходах вбивають і нічого, а тут за песика розслідування, чотирилапого звісно шкода, коза сліпа!
Лучанин до Радувець Ларіса Показати IP 16 Червня 2023 19:20
І за людей і за тварин має бути розслідування.І там і там здійснився злочин.
Правдоруб до Радувець Ларіса Показати IP 16 Червня 2023 20:04
Такі сліпі кермувальниці які губи під час водіння фарбують людину зіб"ють і не помітять!
123 Показати IP 16 Червня 2023 16:36
,хороших сусідів маєте, 100%, мрія просто таких сусідів мати,....
Мвс Показати IP 16 Червня 2023 20:20
Песика звісно шкода,але що за Цирк,склали протокол за пошкодження транспортних засобів і залишення місця дтп.....це дибілізм поліції.
Правдоруб Показати IP 16 Червня 2023 21:01
З ПДР - Дорожньо-транспортна пригода — подія, що сталася під час руху транспортного засобу, внаслідок якої загинули або поранені люди чи завдані матеріальні збитки; Хто небудь пояснить цим ДИБЕЛИМ поліціянтам про Правила дорожнього руху. Гнати в шию за таку "роботу". В них там взагалі якісь адекватні є чи всі ПЛАСТМАСОВІ...
Лучанин до Правдоруб Показати IP 19 Липня 2023 03:34
Були завдані матеріальні збитки водію - внаслідок наїзду на тварину, був пошкоджений транспортний засіб. Про це вже писали! А отже дана подія є ДТП! Вчи матчастину!
Анонім Показати IP 16 Червня 2023 22:36
водій авто має усвідомлювати, що автомобіль є предметом підвищеної небезпеки, а водіння авто є джерелом підвищеної небезпеки -це повинен розуміти кожен водій, а не влізши своєю сракою в авто , думати, що він тепер крутий і якщо когось і переїде випадково, то заплатить, все порішає, бо в нього є бабло. До такого стану речей призводить наше тупе законодавство, яке написане безвідповідальним депутатами мажорами, коли можна закрити справу про вбивство в результаті ДТП, якщо родичі жертви не проти. А так не повинно бути, кримінальна відповідальність має наставати незалежно від того чи родичі жертви мають претензії чи ні. Бардак на дорогах результат нашого дуже поблажливого законодавства, в якому зацікавлені лише багатії, бо вони навряд чи сядуть за грати, навіть, якщо зіб'ють людину на переході, що вже не раз і було в Україні. Тому й не завжди деякі дивляться, що у них під колесами може опинитися.
Иван Показати IP 17 Червня 2023 10:19
Пожиттеве покарання!
Юра Показати IP 17 Червня 2023 13:49
Позбавити прав на 5 років з штрафом 100 000грн
Анна Філь Показати IP 18 Червня 2023 15:41
Де закон якийсь про захист тварин? Там могла бути і дитина, яка вибігла з підʼїзду…. Чому знищувати і вбивати - це норма і не ворог винен… частина українського суспільства здичавіла…..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus