USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Жінка, яка переїхала собаку в Луцьку, не з'явилася у суд

6 Липня 2023 20:20
У Луцькому міськрайонному суді 6 липня відбулося засідання у справі щодо водійки, яка автомобілем переїхала собаку.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу «Конкурент TV».

Інцидент трапився 14 червня біля ЖК «Яровиця» в Луцьку. Водійка на синьому кросовері Nissan Rogue, виїжджаючи з парковки, переїхала собаку і поїхала далі. Пес, на жаль, не вижив. Згодом патрульні розшукали дівчину: правоохоронцям вона сказала, що собаку нібито не помітила. Втім інспектори таки склали на громадянку два адмінпротоколи: про порушення ПДР, що спричинили пошкодження транспортних засобів, а також залишення місця ДТП.

Тож у четвер, 6 липня, у Луцькому міськрайонному суді відбулось засідання по справі, але жінка на суд не з'явилася.

Як повідомили у суді правопорушницю Дар’ю Чижик сповістили належним чином про те, що має відбутися судове засідання. Суддя Віталій Ковтуненко постановив застосувати примусовий привід до Чижик Дар’ї Олександрівни.

Окрім складання адмінпротоколів за скоєне, на лучанку згодом відкрили і кримінальне провадження. За фактом наїзду на тварину правоохоронці внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 299 ККУ, що передбачає обмеження або позбавлення волі на строк від одного до трьох років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Халупа полішука Показати IP 6 Липня 2023 21:51
Хотілось уточнити, це норма? коли пьяне чмо, судья, прокурор, поліцай, вбиває людину йому сходить з рук, а тут за вщивого пса смердючого, статья та позбавлення волі, КРИТИНИ. АЛЕ ТАК ДОВГО НЕ БУДЕ. З І**НУТИХ СПРОСА НЕТ
Олег до Халупа полішука Показати IP 7 Липня 2023 06:40
Сам ти вшивий смердючий пес!
скептик Показати IP 6 Липня 2023 22:38
Стаття 299. Жорстоке поводження з тваринами ч.1 ст.299 ККУ. Жорстоке поводження з тваринами, що належать до хребетних, у тому числі з безпритульними тваринами, порушення правил транспортування тварин, якщо такі дії призвели до тілесних ушкоджень, каліцтва чи загибелі тварини, нацьковування тварин одна на одну, вчинене з хуліганських чи корисливих мотивів, а також пропаганда, публічні заклики до вчинення дій, що мають ознаки жорстокого поводження з тваринами, поширення матеріалів із закликами до вчинення таких дій - караються обмеженням волі на строк від одного до трьох років або позбавленням волі на строк від двох до трьох років з конфіскацією тварини. СОБАЧКУ КОНФІСКОВУВАТИ БУДУТЬ ? А ТО ЗА ВБИВСТВО ЛЮДИНИ ДАЮТЬ УМОВНИЙ ТЕРМІН
Анонім Показати IP 6 Липня 2023 23:28
Людське життя для собак собаче - для людей!
Андрій Показати IP 6 Липня 2023 23:46
Знаю особисто суддю і повірте це справедлива людина і правильна! Дівчина отримає те, що заслужила!!!
скептик до Андрій Показати IP 7 Липня 2023 11:01
і я знаю. далеко не завжди приймає законні рішення. в Луцькому МРС справедливих та неупереджених суддів немає
Всім до Андрій Показати IP 7 Липня 2023 13:02
А що вона повинна були робити тому собаці ? Викликати швидку і до її приїзду робити штучне дихання ????
Бульба Показати IP 7 Липня 2023 02:40
Щось мені не хочеться навіть вірити що вона це зробила навмисно!!!! Ну для чого це робити? Вона ж не психічно хвора! Прикро що ми починаємо судити тих хто можливо не винний !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus