USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пауерліфтинг: лучанка – друга в Дніпрі

30 Квітня 2017 10:24
У суботу, 29 квітня, в Дніпрі стартував чемпіонат України з пауерліфтингу серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату. Волинський «Інваспорт» на змаганнях представляє майстер спорту міжнародного класу Богдана Караванська.

«Все, як завжди: переживання, напруга», - поділився перед виступом своєї підопічної Заслужений тренер України Олег Хомяк.

ЧИТАТИ ЩЕ: СЛАБКІСТЬ – ЦЕ НЕ ПРО ВОЛИНСЬКИХ ПАУЕРЛІФТЕРІВ-ІНВАЛІДІВ

А от момент виступу вимагав і від спортсменки, і від тренера цілковитої концентрації. Богдана посіла друге місце. У своїй ваговій категорії 50 кілограмів спортсменка підняла 86 кг!

«Дуже шкода, що через неправильно встановлену вагу асистентами у першій спробі спортсменці не зарахували підхід через перекос штанги. Побачили помилку ми лише потім, на відео, і тому протест було подавати пізно. Але далі все пішло чудово: 83 – у другій спробі та 86 – у третій», - прокоментував Хом’як.

Тренер розповів, що Богдана дуже наполеглива та старанна спортсменка, і попереду на неї чекає ще багато перемог.

«Богданка – наполеглива, прагне розвиватися, не застрягати на одному місці. Перспективи у неї дуже хороші. Завжди виконує мої настанови. Тренувань ніколи не пропускає! Хіба лежатиме з високою температурою. А так завжди приїжджає – у дощ, сніг, і не маршрутками», - поділився Олег.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВОЛИНЯНКА, ЯКА ВАЖИТЬ 47 КІЛОГРАМІВ, ВІДТИСКАЄ ШТАНГУ В ПОНАД 88
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Академія! Показати IP 30 Квітня 2017 12:02
Молодець! Колектив та студенти Академії пишаються здобутками студентки!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus