USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Павільйон при луцькій зупинці, який «оцінив» Гройсман, демонтують

6 Грудня 2017 13:07
Загалом заплановано демонтувати два павільйони при зупинках громадського транспорту – на вулиці Данила Галицького, 1 та Відродження, 39а.

Про це стало відомо під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 6 грудня.

Як повідомила директорка департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська, ці об’єкти розташовані без відповідних правовстановлюючих і дозвільних документів. Щодо павільйону на вулиці Відродження, 39а вона зазначила, що, попри численні звернення від департаменту, суб’єкт господарювання так і не вийшов на зв'язок.

«Цей павільйон знаходиться у критичному стані, там розбито вікна, двері, валяється дуже багато сміття та навіть шприци», – розповіла Юлія Сиротинська.

Перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад розповів, що цей об’єкт впав в око прем’єру-міністру Володимиру Гройсману, який приїздив на огляд перинатального центру.

Член виконкому Михайло Щур, своєю чергою, виступив із пропозицією не демонтовувати безпосередньо самі зупинки. У відповідь Юлія Сиротинська наголосила, що йдеться лише про демонтаж павільйонів, металеві конструкції, яка слугують зупинками громадського транспорту, залишать.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Тарас Показати IP 6 Грудня 2017 13:16
Може провести тендер на облаштування зупинок. Якщо є підприємець, який встановить там роздрібну точку (але не плативши хабарі), зобов'язується проводити ремонт і забезпечити освітленням то чому НІ. Або оголосіть конкурс, у Луцьку є багато підприємців, які можуть розмістити там свою рекламу.
лучанин до Тарас Показати IP 6 Грудня 2017 16:18
не будь наївним ..на нього вже давно поклали око потрібні люди..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus