USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

Перед пунктом пропуску «Ягодин» відремонтували дорогу

26 Грудня 2022 23:21
Перед пунктом пропуску «Ягодин – Дорогуськ» заасфальтовано майже два кілометри автошляху М-07.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області.

На автомобільній дорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на м. Люблін) завершено роботи з відновлення дорожнього покриття на ділянці протяжністю майже 2 кілометри. Перед міжнародним пунктом пропуску «Ягодин – Дорогуськ» на чотирьох смугах автошляху і розподільчій частині влаштовано два шари асфальтобетонної суміші завтовшки загалом 15 сантиметрів. Асфальт укладали і вдень, і вночі.

Підрядник – ТОВ «Волиньдорбуд».

Якість робіт на кожному етапі перевірено лабораторіями замовника – Служби автомобільних доріг у Волинській області та підрядника, зокрема ними відбирались керни нового дорожнього покриття для проведення подальших випробувань.

Згодом майже на всій протяжності цієї ділянки з’явиться нове бар’єрне огородження, до його влаштування вже приступили. За сприятливих погодних умов буде нанесена тимчасова дорожня розмітка.

Автодорогу М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на м. Люблін) перед міжнародним пунктом пропуску «Ягодин – Дорогуськ» ремонтують у рамках проєкту «Відкритий кордон», що передбачає ліквідацію вузьких місць на західному кордоні України задля швидкого і системного поліпшення як вантажних, так і пасажирських перевезень Україна – ЄС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus