USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Переламані ноги та рука: водій мотоцикла, який збив на Волині 11-річну дівчинку, отримав рік тюрми

9 Вересня 2023 18:27
22-річний водій мотоцикла, який п’яним на Камінь-Каширщині збив школярку, рік проведе за ґратами. Про це йдеться у вироку Камінь-Каширського районного суду.

ДТП сталася 12 липня 2021 року у селі Видерта.

Близько 19 години 22-річний місцевий мешканець Сергій Г., керуючи мотоциклом Shineray, виїхав на зустрічну смугу, а потім на узбіччя, де збив 11-річну дівчинку. Дитина йшла з сестрою додому від бабусі.

Внаслідок моторошної ДТП у дівчинки були зламані обидві ноги, рука, також були численні травми і садна.

Як стало відомо згодом, молодик був п’яний.
Під час судового засідання свідок розповіла, що коли прибігла на місце аварії, то побачила дівчинку, яка лежала на асфальті. Обличчя дитини було все у крові, ноги були покручені, а сама вона ніби була складена конвертом. Жінка додала, що водій в цей час лежав у рові, а мотоцикл був перекинутий. На місце події викликали дві швидкі.

У суді Сергій Г. повідомив, що того дня взяв у товариша мотоцикл, аби покататися, хоч прав у нього не було. Зі слів чоловіка, за годину до того він пив горілку, а детальні обставини автопригоди не пам’ятає.

Суд визнав водія винним та призначив йому один рік обмеження волі. Крім того, на п'ять років позбавив права керувати авто.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus