USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Переломи ніг та забої: на Волині мотоцикліст врізався в дерево

6 Квітня 2021 11:43
На Волині мотоцикліст в’їхав у дерево. Чоловіка з тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні.

Як розповіли Інформаційному агентству Волинські Новини у пресслужбі ГУНП у Волинській області, дорожньо-транспортна пригода трапилася 5 квітня близько 19 години на автодорозі між селами Журавичі та Бересняне Ківерцівського району.

Відомо, що 47-річний житель Цумані, керуючи мотоциклом BMW, не впорався з керуванням та зіткнувся з придорожнім деревом. Внаслідок аварії чоловік отримав тілесні ушкодження.

Наразі вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 ККУ. Поліцейські встановлюють усі деталі мотопригоди.

На місці пригоди працювала слідчо-оперативна група та медики швидкої. В оперативно-диспетчерській службі КЗ «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» розповіли, що постраждалий мотоцикліст отримав відкритий перелом правого стегна та закритий перемом лівої гомілки. Чоловіка госпіталізували до Луцької міської клінічної лікарні.

Головне фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus