USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Перемовини щодо візиту тривали 3 тижні: Анджеліна Джолі приїхала до Львова з власної ініціативи

1 Травня 2022 08:26
Приїзд голлівудської акторки Анджеліни Джолі до Львова – це її власна ініціатива, а не візит у рамках Організації Обʼєднаних Націй, де вона є послом доброї волі.

Про це «Бабелю» повідомило джерело.

Мета поїздки – спілкування з простими людьми. Спілкуватись із політиками та представниками влади Джолі не буде. Скільки саме триватиме її візит – не розголошується, однак відомо, що вона обмежиться лише Львівським регіоном. Інтервʼю акторка не даватиме.

Перемовини щодо її візиту тривали три тижні – узгоджували програму та питання безпеки.

Читати ще: Українські соцмережі жартують про приїзд Анджеліни Джолі до Львова

Офіційний представник ООН Метт Солтмарш підтвердив, що Джолі висловила бажання поїхати на захід України і підтримати біженців особисто – її приїзд не був організований у рамках гуманітарної місії Організації Об’єднаних Націй. Про це інформує ТСН.

«Анджеліна Джолі приїхала до України з особистої ініціативи, і ООН не має жодного стосунку до цього візиту», – сказав Солтмарш.

Як повідомляли, 30 квітня відома акторка Анджеліна Джолі приїхала до Львова. Візит не анонсували. Вона провідала дітей, які постраждали від ракетного удару по вокзалу у Краматорську, і школу-інтернат, поспілкувалася з волонтерами на залізничному вокзалі Львова та поговорила з людьми, яким вдалося виїхати із зон активних бойових дій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus