USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Переселенцям без реєстрації спростили отримання посвідчення водія

9 Червня 2021 12:58
Сервісні центри Міністерства внутрішніх справ вдосконалили процедуру реєстрації транспортних засобів та отримання посвідчення водія для внутрішньо переміщених осіб, і відтепер сервісні центри МВС реєструють транспортні засоби та видають посвідчення водія усім ВПО.

Як передає Укрінформ, про це інформує пресслужба МВС.

«Вчора, 8 червня 2021 року набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 2 червня 2021 року № 580, якою внесено зміни до нормативних актів, що регламентують видачу посвідчення водія та реєстрацію транспортних засобів», – йдеться у повідомленні.

Зокрема зміни передбачають надання можливості ВПО без зареєстрованого основного місця проживання отримувати в сервісних центрах МВС наступні послуги: складати іспити на право керування транспортними засобами; обмінювати та відновлювати посвідчення водія; реєструвати та перереєстровувати транспортні засоби.

«У такому випадку до пакета необхідних документів додатково надається довідка про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи, в якій зазначено фактичне місце проживання. Також адміністратору сервісного центру МВС можна пред’явити довідку в електронному форматі через застосунок Дія», – поінформували у МВС.

Як ми писали, в Україні найближчими днями не видаватимуть водійські права, а також документи про реєстрацію транспорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus