USD 39.85 40.15
  • USD 39.85 40.15
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.85 10.00

Перша декада квітня буде холодною та з опадами, – волинські синоптики

3 Квітня 2023 19:03
Прогнози синоптиків для волинян поки що невтішні: термометри найближчим часом ще фіксуватимуть від’ємні показники. Також варто готуватися до опадів та ожеледиці на дорогах.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини розповіла черговий синоптик Волинського обласного центру з гідрометеорології Надія Голя.

«Перша декада квітня буде холодною. Ми очікуємо на нестійку погоду з опадами: сніг, мокрий сніг, сніг із переходом у дощ. Напевно, 12-13 квітня можна буде прогнозувати 10-15° тепла на день», – сказала вона.

У вівторок, 4 квітня, буде хмарна погода. Вночі невеликий сніг. Удень без істотних опадів. На дорогах ожеледиця. Вітер північний – 5-10 метрів за секунду. Температура в середньому в області вночі буде становити від 0 до 5° морозу, вдень – від 1° морозу до 4° тепла.

5 квітня також буде хмарно. Сніг, мокрий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний – 5-10 метрів за секунду. Температура вночі сягатиме від 0 до 5° морозу, а вдень – 0-5° тепла.

Хмарну погоду прогнозують і 6 квітня. Сніг, мокрий сніг, уночі місцями значний. На дорогах ожеледиця. Вітер переважатиме північно-східного напрямку – 7-12 метрів за секунду. Температура вночі – від 2° морозу до 3° тепла, вдень – 4-9° тепла.

У п’ятницю, 7 квітня, буде хмарно. Помірний дощ. Вітер північно-східний – 5-10 метрів за секунду. Температура повітря вночі становитиме 1-6° тепла, вдень – 7-12° тепла.

Хмарно з проясненнями буде в суботу, 8 квітня. Невеликий дощ. Вітер північно-східний – 5-10 метрів за секунду. Температура вночі – 1-6° тепла, вдень – 7-12° тепла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus