USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

П’яну росіянку, яка буянила в літаку, втихомирили скотчем. Відео

22 Січня 2020 14:52
П’яна мешканка Башкирії влаштувала дебош на борту літака, що летів в ОАЕ. Пасажирку «нейтралізували» за допомогою скотчу.

Відеозапис інциденту з’явився на YouTube-каналі Башинформ, інформує Кореспондент.

Літак виконував рейс Уфа – Дубаї. Жінка, яка перебувала напідпитку, почала буянити в польоті. Вона матюкалася і кидалася на сусідів. Пасажирка влаштувала бійку, побивши кількох людей своєю сумкою.

На прохання бортпровідників заспокоїтися вона не реагувала.

«Командир корабля заявив через гучний зв’язок, що якщо неадекватна громадянка не заспокоїться, літак здійснить вимушену посадку в Ірані», – розповіла одна з пасажирок злощасного рейсу.
У результаті втихомирити дебоширку вирішили самі пасажири. На кадрах видно, що чоловіки тримають хуліганку і зв’язують їй руки скотчем.

Тільки після цього жінка заспокоїлася і заснула. В аеропорту прибуття її здали поліцейським.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Прізвище Майданова Показати IP 22 Січня 2020 18:20
У них на таке алергія.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus