USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

П'ятеро молодих людей з важкими травмами – у лікарні: подробиці ДТП на Волині

6 Грудня 2021 09:13
У дорожньо-транспортній пригоді, яка трапилася поблизу села Буцинь Ковельського району, постраждало п’ятеро осіб. Серед них – неповнолітній хлопець.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Зазначається, що у бусі, який злетів з дороги, перебувала компанія молодих людей, віком 18, 19, 20 та 22 роки. Їх із травмами різного ступеня госпіталізували до лікарні. На місці працювало п’ять бригад швидкої допомоги.

Як розповів завідувач центральної оперативної диспетчерської служби швидкої допомоги Станіслав Лінік, до медиків надійшло повідомлення о 20:26. Повідомлялося, що автомобіль злетів у кювет, п’ятеро потерпілих.

Всіх постраждалих доставили в Ковельське МТМО, одного згодом перевезли у дитячу лікарню, адже хлопцеві 17 років. Потерпілі отримали травми різного генезу, зокрема закриту травму грудного та поперекового відділу хребта, різні переломи, політравму. Загалом внаслідок аварії молоді люди отримали важкі травми.
Як інформують волинські рятувальники, 5 грудня вечірньої пори трапилась ДТП на автошляху М19 поблизу села Буцинь Ковельського району – водій легкового автомобіля Мерседес Спринтер не впорався з керуванням, з’їхав на узбіччя та зіткнувся з деревом.

Повідомлення про ДТП до служби 101 надійшло о 20:41, на місце пригоди виїхали рятувальники 14-ї ДПРЧ смт Ратне та 16-ї ДПРЧ смт Стара Вижівка Ковельського районного управління ГУ ДСНС у Волинській області.

Особовим складом чергових караулів за допомогою гідравлічного аварійно-рятувального інструмента деблоковано двох потерпілих з автомобіля. На місці події працювали дві одиниці техніки, 9 чоловік особового складу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 6 Грудня 2021 10:58
паски безпеки? - ні, не чули..
NKL до Анонім Показати IP 6 Грудня 2021 13:55
не факт що на другому ряді вони взагалі були

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus