USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

П'ятимісячному Назарчику з Луцька необхідна термінова операція

24 Липня 2018 15:45
Маленькому Назарчику Кравчуку з Луцька збирали гроші на операція. Проте, як повідомила мама малюка, її проведуть безкоштовно.

Про це написав у Фейсбук Володимир Кіпко.

Немовляті лише 5 місяців, але попереду його вже чекає операція на серці. Сім’ю вже записали на операцію.

Зазначається, що у малюка всі клапани серця «треба розшивати по «камерах», перекроювати на лівий і правий», адже зараз у Назарчика відбувається циркуляція змішаної крові, тобто чистої крові – немає. Вся вона змішується у нижній частині серця.

Раніше повідомлялося, що на операцію потрібно 80-85 тисяч гривень. Проте мама хлопчика Катерина Кравчук, яка звернулися до Інформаційного агентства Волинські Новини, повідомила, що операцію маленькому Назарчику будуть проводити безкоштовно.

Також пані Катерина дякує усім, хто скинув гроші, та хірургам кардіоцентру у Києві, де має бути проведена операція.

«У Луцьку шансів на життя не давали... Якщо залишаться гроші і нам нічого не потрібно буде нічого додатково оплачувати, то зібрані кошти ми передамо іншій хворій дитині», - розповіла Катерина Кравчук.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Олена Показати IP 24 Липня 2018 20:34
в центрі дитячоі кардіологіі і кардіохірургіі громадянам Украіни до 18 років операціі роблять безкоштовно. ми це вже пройшли. оперували дитину 2 роки тому.тим більше у вашій виписці немає жодного слова про оперативне втручання. чому??
Юлія Показати IP 24 Липня 2018 21:23
Для чого писати ці допити? Допоможіть людині ,якщо не матеріально ,то морально(добрим словом ) або молитвою. Знаю особисто цю сім'ю. Дитині операція потрібна була від народження ,але оскільки вона складна чекали ,поки малюк трошки підросте . Безкоштовна медицина в нас нажаль тільки на папері. Ліки ,реабілітація то все вартує грошей ( Сподіваючись на вашу підтримку ,а не осуд
Оля до Юлія Показати IP 24 Липня 2018 23:37
В дитячому центрі кардіології і кардіохірургії операції безкоштовні для українських дітей до 18 р.Робили там і інформація достовірна.Безкошновне все.Там написано про консервативне лікування і про повторну консультацію,результат якої вже повинен був бути.
Юлія Показати IP 25 Липня 2018 08:18
Наберіть Катерину ,якщо вам цікава подальша доля цього малюка ,якщо ні ,то просто пропускайте такі пости. Чужих дітей не буває,гарного дня .
Наталя Показати IP 25 Липня 2018 12:57
Ми теж оперувались в цьому кардіоцентрі 2 роки назад.ніхто гроші не вимагав.теж не розумію,в заключенні нема слова про операцію.
Світлана Показати IP 25 Липня 2018 13:52
Операція безкоштовно це точно,безкоштовно все, тільки я не знаю звідки ви берете ці суми!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus